Tuesday, March 23, 2010

Lipsa




Natura umana nu ne lasa sa razbim lipsa unui feedback . Am zis ca dragostea nu cere , ci egoul . Aceastea sunt insa combinate . Fara aceasta combinatie nu putem supravietui in societate. Daca oferim fara a primi ceva in schimb apare fustrarea si chiar inhibarea . Nu vom mai oferi asa usor , nu ne vom mai implica . Dar ce se intampla daca astfel de momente apar de multe ori in viata ? Nu vom mai fi capabili sa legam o relatie sau sa iubim ? Se va gasi oare cneva ca sa se ofere multa rabdare pentru a ne putea integra ?
In acest cadru mai poate intra si ambitia ; ambitia de a dovedi ca noi suntem buni , ca suntem speciali si ca meritam sa ni se ofere tot ce e mai bun.
Ajungi sa te simti exact ca un om dezbracat si aruncat in mijlocul strazii stiind ca trecatorii nu vor observs ceva special la tine . Nu mai ai chef de nimic cand nevoia de apartenenta nu iti este satisfacuta .
Ajungi sa sti ca meriti mi mult dar totusi nu te poti desprinde de ceea ce ai in prezent. Nimic din jur nu te mai statisface atunci cand tu astepti un singur lucru.
Se intmapla zi de zi in cotidianul fiecaruia si la orice varsta. Pana si copii mici simt nevoiea de siguranta si afectiunea parintilor , nu -si doresc nimic altceva. Acest comportament primar se poate prea bine manifesta si la o persona ajunsa la maturitate.
NICIODATA NU RENUNTA LA SUFLETUL TAU PENTRU CA ESTE TOT CEEA CE AI SI VEI AVEA VREODATA.

No comments:

Post a Comment